направи си сам баня

Направи си сам баня

Направи си сам баня.

Няколко стъпки който ще ви помогнат да си направите сами баня.

Не е трудно да си направиш сам баня. Изисква се свободно време, набито око и малко повече желание.

В следващите снимки ще ви покажем как може да използвате статията „Направи си сам баня“ за да направите наистина вашата баня невероятна.

направи си сам баня

Наистина ли трябва да се наеме професионален майстор  за всяка задача в банята си когато ремонтираме? Това зависи от вашите умения, вашата увереност, бюджета ви и свободното ви време. Ако смятате, че може да се справите с полагане плочки и малко-по сложни електричерски инсталации (осветително тяло със съществуващото окабеляване например), можете сами да реализирате части от собствения ви проект – направи си сам баня.

Ако не се чувствате уверен, тогава е най-добре да се свържете с майстор професионалист. „Ако направите некачествено водопровода, това ще доведе до други проблеми в дома ви“.

Представяме ви интересни интериорни идей в стил :

направи си сам баня

Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity-mirrored-doors_s3x4.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707 Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity-finishes_s3x4.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707 Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity-hardware_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity-toilet-paper-holder_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity-outlets_s3x4.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707 Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity-faucet_s3x4.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707 Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity-sink_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

При направи си сам баня – винаги уплътнявайте със силикон под мивката. Особенно ако е за монтаж с поставяне от горе. Това ще ви спести раздуване на дървото и пълнене с мърсотия от долу.Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity-plumbing_s3x4.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707

При проект от типа направи си сам баня е добре да използвате рогови сифони. Те ще ви спестят нежеланите миризми от канала.

Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity-sealed-s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

Ако използвате лак при проекта си – направи си сам баня – трябва да знаете, че материалите трябва да са влагоустойчиви. Попитайте за такива материали в най близката железария.

Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity-measurements_s3x4.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707

„Три пъти го дърлям и то все кусо та кусо. Още един път ще го дрълям и че го фърлям“

Един познат лаф на всички който са се занимавали с проект от типа :

НАПРАВИ СИ САМ БАНЯ

Съвета ми е да използвате ролетката по няколко пъти преди да срежете каквото и да е.

Original_Brian-Patrick-Flynn-repurposed-bathroom-vanity_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

Изключително модерни са ретро стил мебелите.

В една друга статия различна от тази

ще ви покажем как да състарявате мебелите.

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *